25. april 2023 | Events | Mehr auf Onventis Videos

Onventis medverkar på SOI:s årliga konferens

25. april 2023


11:30 - 13:30

Den 25-27 April, går Sveriges största konferens för offentliga inköpare av stapeln i Linköping. Vi ser fram emot att vara på plats tillsammans med vår partner EFFSO.

På sin årliga konferens samlar SOI hundratals offentliga inköpare från statliga verksamheter, regioner och kommuner för att inspireras och utveckla kompetensen inom området, bygga nätverk och också förbättra förutsättningarna för offentlig upphandling. Den ideella föreningen, som har 1 500 medlemmar, påverkar politiker och myndigheter för att få till ett flexibelt regelverk som möjliggör bra och innovativa affärer, inte enbart för att det kan sänka kostnaderna inom offentlig verksamhet, inköpen är också ett viktigt verktyg för att driva utvecklingen och höja kvaliteten på verksamheter i den offentliga sektorn.

Du är varmt välkommen att möta oss på SOI-konferensen för att se hur Onventis Source-to-Pay Suite kan hjälpa er att göra era inköps- och ekonomiprocesser transparenta, kostnadseffektiva och automatiserade. Suiten innehåller moduler som hanterar alla delar i inköpsprocessen och efterföljande finansiella aktiviteter, såsom exempelvis leverantörskvalificering, offertförfrågningar, kontraktshantering, koordinerad inköpshantering, fakturaautomatisering och spendanalys.

Vi ser fram emot att träffa dig där!

Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Integritet
När du besöker vår webbplats kan information från vissa tjänster lagras via din webbläsare, vanligtvis i form av cookies. Här kan du ändra dina sekretessinställningar. Observera att blockering av vissa typer av cookies kan påverka din upplevelse av vår webbplats och de tjänster vi erbjuder.