Product Video

Onventis Product How-to – Hur man täcker in hela P2P-processen i Onventis-lösningen

01. mars 2022


16:08 - 11:00

Sänkta kostnader &
besparingar

Optimering & automatisering av processkostnader

Efterlevnad & undvikande av oplanerade inköp

Riskreducering & leveranssäkerhet

Transparens & analyser

PROCURE TO PAY

Onventis procure-to-pay (P2P) program effektiviserar alla processer kopplade till anskaffning (beställning), inköp, mottagande, betalning och bokföring av varor och tjänster. Systemet automatiserar hela processen, från inköp till betalning, och kopplar samman upphandlings- och faktureringsaktiviteter, både för utgifter kopplade till inköpsordrar och övriga utgifter. Några viktiga fördelar är ökad insyn i ekonomin och inköpsprocessen, effektivitet, kostnadsbesparingar och kontroll.

Purchase ManagementCatalog ManagementExpense ManagementInvoice Processing

Onventis Buyer

Onventis Buyer

SPARA TID

Med Onventis Invoice Processing kan du bearbeta fakturor, både i PDF-format och e-fakturor, på nolltid – från mottagande till betalning.

ÖKA LÖNSAMHETEN

Den robotstyrda automatiseringen via Onventis Invoice Processing kan sänka kostnaderna för fakturahantering med upp till 50 %.

UNDVIK FEL

Med Onventis Invoice Processing minimeras den manuella bearbetningen av fakturor. På så sätt undviker ni misstag på lång sikt.

ROBOTREDOVISNING MED FAKTURABEARBETNING

Minimera manuell hantering av fakturadata med hjälp av roboten. En smart algoritm som tar över tidsintensiva, repetitiva uppgifter från teammedlemmar. Den matchar automatiskt pappersfakturor eller elektroniska fakturor med leveranser, inköpsordrar och avtal.

IDENTIFIERA FAKTURADATA MED OCR SOM EN TJÄNST

För fakturorna som ni fortfarande får i pappers- och PDF-format erbjuder vi OCR som en tjänst. Invoice Processing omfattar en integrering för att importera PDF-fakturor via e-post. OCR som en tjänst känner igen data på rubrik- och radnivåer och använder dessa data för att matcha fakturan eller koda den. Med OCR som en tjänst uppdateras din leverantörs huvuddata automatiskt.

Onventis Buyer

Onventis Buyer

BEGÄR EN DEMO NU

Våra e-upphandlingsexperter presenterar Onventis Allt-i-ett-nätverk för upphandling.

Mer intressanta videor

Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Integritet
När du besöker vår webbplats kan information från vissa tjänster lagras via din webbläsare, vanligtvis i form av cookies. Här kan du ändra dina sekretessinställningar. Observera att blockering av vissa typer av cookies kan påverka din upplevelse av vår webbplats och de tjänster vi erbjuder.