18. oktober 2023 | Evenemang | Mehr auf onventis.tv

Missa inte Onventis på CPO Outlook i Stockholm

18. oktober 2023


10:00 - 16:00

CPO Outlook är det största mötet för inköpare i Norden. Det är där inköpsproffsen träffas. Evenemanget grundades 2010 av EBG Network och är en tvärfunktionell, heltäckande nätverksträff som fokuserar på bättre insikt i organisationens leverantörskedjor och kostnadsstruktur, effektivare hantering av såväl inköps- som betalningsprocessen och även bättre finansiell uppföljning och prognos. Målet med evenemanget, liksom nätverket som sådant, är att föra fram initierade insikter och dialoger som stöttar deltagarnas möjligheter att utveckla sig själva och sina organisationer inom dessa områden.

Vi är mycket glada över att för första gången vara en partner och att presentera vår Onventis All-in-One Procurement Suite som hjälper företag att koordinera och effektivisera sin verksamhet. Vi ser fram emot att träffa dig mellan kl. 18. – 19.10. på Hotell Birger Jarl i Stockholm. Du kommer att inspireras i hur du digitalt transformerar alla processer från beställning till betalning, och även hur en mer integrerad samverkan mellan beställare och leverantörer ytterligare kan effektivisera bådas affärer.

Du är välkommen att boka ett personligt möte med oss.
Vi ser fram emot många spännande samtal!

Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Integritet
När du besöker vår webbplats kan information från vissa tjänster lagras via din webbläsare, vanligtvis i form av cookies. Här kan du ändra dina sekretessinställningar. Observera att blockering av vissa typer av cookies kan påverka din upplevelse av vår webbplats och de tjänster vi erbjuder.